Na 3 jaar pachten hebben wij, Geert en Martine, een eigen plekje gevonden en ingericht als camping. Onze camping is gelegen op 150 meter van de dorpskern met zijn typische, kleine winkeltjes en goed bereikbaar via de A7 autosnelweg, afrit Arco de Baùhle - Cabeceiras de Basto.

Van hieruit is het slechts 1,3 km tot aan de camping. De camping beschikt over een ruime sanitaire blok, TV, internetaansluiting op ons gezellig terras.

Tevens is er een ruim zwembad.

Door onze 25 jaar lange reiservaring in Portugal kunnen we U een bezoek aan deze mooie streek met z'n vele bezienswaardigheden (steden, dorpjes, markten, natuurreservaten...) ten sterkste aanraden. We voorzien ook info van wandelingen, uitgestippelde dagtrips voor steden, of verkenning van de Douro vallei met een porthuis bezoek en natuurparken.
Met de wagen kunt U volgende bestemmingen gemakkelijk bereiken: Guimaraes, verkozen tot culturele hoofdstad 2012, op slechts 30 min. rijden, alsook het Alvao-natuurreservaat. Een uurtje rijden brengt U tot in Porto of de Dourovallei.
Verdere info vindt U op onze website, maar indien U nog vragen heeft, zullen we die met plezier beantwoorden.